lördag, mars 21, 2009

Nytt jobb

Jag kommer den 20/4 att återvända till biblioteksvärlden efter att sedan januari 2001 ha arbetat som gymnasielärare (just nu på Holavedsgymnasiet - en mycket bra och trivsam skola). Mitt nya jobb blir som filialföreståndare i Åkers Styckebruk, Strängnäs kommun. Min förhoppning är att därmed kunna verka för mina biblioteksidéer IRL.

5 Comments:

Anonymous JH said...

Grattis! Var du har ditt hjärta mest vet jag inte (skolan eller biblioteket) -- men biblioteksvärlden har varit fattigare utan dig. För övrigt lite av ett sammanträffande. Jag blev också filialföreståndare för några veckor sedan! (Tillbaks på S:t Larsbiblioteket)

11:36 em  
Anonymous Anonym said...

Kul med jobbet. Är det en filial? Jag har ju växt in i lärarrollen. Bibliotek har alltid legat mig varmt om hjärtat. Lärare och bibliotekarie är två spännande jobb, på var sitt sätt.
- Peter Björkman

6:45 fm  
Anonymous Oskar said...

Najs!

8:56 em  
Anonymous Simon Persson said...

Får gratulera till jobbet! Jag måste passa på och tacka för den tid du givit oss på holavedsgymnasiet Peter, det har varit mycket trevligt med en så glad och intressant själ i sin närvaro!
Men du valde fel i din områdesbedömning, du skulle ju sökt arbete nere i blekinge (om du minns vårt lilla samtal om framtiden)!

Sköt om dig Peter!

MVH Simon Persson, Te3.

8:22 fm  
Anonymous Anonym said...

Tack själv. Det var riktigt kul med samhällskunskapen i Te2. Trevlig student och lycka till i Blekinge...

Peter Björkman

9:03 em  

Skicka en kommentar

<< Home