onsdag, juni 08, 2005

Examensdags i Vadstena

På sjömagasinet i Vadstena hölls ikväll den årliga middagen för studenterna från min skola, Birgitta College. Fick tillfälle att tala till den klass jag varit mentor för i tre år nu. Inser att det inte bara är loven som är belöningen med läraryrket. Efter tre års hårt jobb med en klass har man också fått en rätt hjärtlig relation med eleverna. En viktigare belöning. Tack IKT (informations- och kommunikationsteknik) och Kultursupport.

8 Comments:

Blogger David Aslan said...

Joo Peter vi hade också 3 trevliga år på Birgitta College och 2 av dom var helt speciella.
Just under din undervisnging.
Tack Peter!

5:37 em  
Blogger Peter Björkman said...

Tack. Det värmde.
Synd att jag missade sista halvåret med er. Även om jag förstås också fann det meningsfullt att vara hemma med mina barn.

11:27 em  
Blogger Peter Björkman said...

Till David
Vad gör du nuförtiden.
Jag skall jobba på BC en del och vara barnledig en del.

11:29 em  
Blogger Hampus Petersson said...

Goddag! Måste också passa på och tacka för trevlig, och underhållande, undervisning under Peter Björkman. Hade inte möjligheten att få lyssna på så många av Peters föredrag men de få jag och EKO-3 lyssnade på var oavsett ämne riktigt bra.

Hälsa Maria och barnen. Någon ny Finlandsresa på G?

3:18 em  
Blogger Peter Björkman said...

Tack detsamma: trevligt och "underhållande" med dig och de andra i klassen också! I alldeles särskilt varmt minne finns förstås finlandsresan.

Jo, om ett par veckor lär det bära av till Vasa för tidskriftsbestyr. (Är ju svensk redaktör för en tidskrift som utges där: Horisont).

Vad gör du till hösten?

9:39 em  
Blogger Hampus Petersson said...

Påbörjar min högskoleutbildning den 29:e augusti. Journalistik och multimedia på Södertörns högskola. Ska bli spännande :)

10:34 em  
Anonymous Anonym said...

You have an outstanding good and well structured site. I enjoyed browsing through it
» » »

11:46 em  
Anonymous Anonym said...

You have an outstanding good and well structured site. I enjoyed browsing through it Automatic defrost refrigerators pros cons 22free web site22 hosts

1:23 fm  

Skicka en kommentar

<< Home