torsdag, oktober 06, 2005

Svenskt näringsliv lobbar mot Peter Björkman

Jag skall på partikongress för sossarna i månadsskiftet oktober-november och har för första gången i mitt liv blivit föremål för lobbying. Nu väntar jag bara på en inbjudan från folkbibliotekarierna och undersköterskorna. Brevet från Ulla på Svenskt näringsliv lyder som följer:

Hej,

Jag vill bjuda in Dig till ett personligt samtal med en av företagarna i din kommun.
Du kommer att få möta en företagare som berättar om sin erfarenhet av att leda och driva en verksamhet i dagens Sverige, bekymmer och förhoppningsvis glädjeämnen.

Vi på Svenskt Näringsliv hjälper till att arrangera själva mötet, men vi kommer inte att medverka, utan det blir ett enskilt samtal mellan Dig och den lokala företagaren. Under okonventionella former erbjuder vi Dig ett tillfälle att tillsammans med företagaren sätta fokus på frågor ut olika perspektiv lokalt, regionalt och nationellt för att skapa förändring och utveckling. Vi har tänkt att samtalet skall äga rum innan vecka 44 så att Du får möjlighet att ta med erfarenheterna till SAP-kongressen.

Rent praktiskt behöver jag få några tider av dig för att ”para ihop” dig med en lämplig företagare. Ju snabbare du kommer tillbaka med tider desto bättre.


Ser fram emot att ordna ett intressant företagarmöte för Dig.

Ulla

2 Comments:

Anonymous Anonym said...

That's a great story. Waiting for more. find generic oxycontin preggo fucking Rd neurontin lowest prices on contact lenses Antidepressants migraines oxycontin withdrawal trwatment Pharmaceutical companies who sell oxycontin

11:51 fm  
Anonymous Anonym said...

Yοuг aгticle featuгes prоѵen nеcеsѕaгу to
us. It’s extremеly informаtive and you're certainly quite educated in this field. You get opened up my own eyes for you to varying views on this particular subject together with intriguing and solid content.

Here is my web site - buy Cialis

11:57 em  

Skicka en kommentar

<< Home